Хиляди фенове са пред зала "Арена Армеец" и чакат старта на шоуто

Тази вечер е дългоочакваният концерт на легендите Iron Maiden в София. За емоцията, с която феновете очакват това събитие и защо музикантите решиха да свирят в зала, а не на стадион, разказа екип на "Новините на Нова". 

Още по темата

 

Хиляди фенове на Iron Maiden вече са пред зала "Арена Армеец". Това е една от групите, чийто фенклуб е сред най-внушителните. Не познава нито граници, нито разстояния и няма концерт, който да не събира почитателите им. София също не е изключение.  

 

Всичко започва в добрата стара Англия, някъде през 70-те, когато повечето от тези фенове не са били родени, но пък всеки един от тях, докоснал се до музиката на Iron Maiden, остава верен техен почитател.

 

Бандата избра да свири в зала неслучайно

 

"Цялото турне е такова, с изключение на местата, където свирят по фестивали. Шоуто е страшно в зала, защото звукът е изключителен, както и ефектите. Предполагам, че много по-пълноценно ще е изживяването”, разказа промоутърът Иван Несторов.

 

Организацията около концерта протича при изключителни мерки за сигурност. Ексклузивни кадри от концерта зрителите на Нова телевизия ще могат да видят в късната емисия в 22.00 часа