Певицата вече е в България, след като преди няколко години обяви, че напуска държавата

Певицата Нина Николина вече е в България, след като преди няколко години обяви, че напуска държавата. Тя даде специално интервю за Станислав Дочев и за "Събуди се”.

 

"Вкъщи дирижирам постоянно, защото без диригент нищо няма да се случи. Майка ми е диригент по професия и хубавото е, че знаеш, че крушата не пада по-далече от дървото. Затова много внимавам какъв пример давам на моите деца”, сподели певицата. Тя допълни, че на майка си дължи всичко, което е днес.

 

"Децата ми ме научиха на търпение. Човек трябва да е по-търпелив към останалите и към това, което му се случва. Като цяло да е по-спокоен”, каза още Нина Николина. 

 

На въпрос как децата й я вдъхновяват професионално, певицата с усмивка каза, че в това отношение по-скоро й пречат.

 

"Когато те са наоколо, не мога да остана насаме със себе си. А вдъхновението, особено в музиката, изисква малко самота, за да може човек да премисли нещата. Когато децата са наоколо, у една майка тече съвсем друга мисъл”, разказа Нина Николина.

 

"Моята политика е, че човек трябва да бъде популярен в пространството с това, което прави в професионалния си живот. Личният живот е само за мен и той трябва да бъде споделен между най-близките”, на мнение е певицата.

 

Нина Николина работи по 10-ия си албум, който е изцяло свързан с фолклор. Досега са записани пет песни и певицата се надява да го завърши до есента. Друго интересно около нея е, че се включи като специален гост в спектакъла "Големанов” в Бургас и Пловдив.