Чаровната певица споделя, че покрай кастингите и турнето си има само няколко почивни дни

Една от най-ярките поп звезди на българския небосклон и съдия в X Factor, Мария Илиева успява да намери късче свободно време от претъпкания си график, за да сподели емоциите, мечтите и надеждите си.

 

Чаровната певица споделя, че покрай кастингите и турнето си има само няколко почивни дни, но пък музиката, любовта и позитивното отношение на хората я зареждат достатъчно, за да продължава да твори. 

 

„Липсва ми чистотата на човешките отношения”, споделя още известната изпълнителка. Мария разкрива, че е влюбена и щастлива както в професионален, така и в личен план, и не обръща внимание на спекулациите по нейн адрес.

 

На страниците на сп. HELLO!България певицата разказва къде е било последното й екзотично пътуване, как обича да пътешества, как възприема критиките към парчето „Видимо доволни” и на какво я е научила майка й.

 

Какво подготвя до края на годината Мария Илиева, кой е най-големият й съветник и кой е най-големият й критик, за какво мечтае, както и нежно-усмихната плажна фотосесия – само в новия брой на HELLO!България.