Традиционният за Самоков фестивал ще се проведе на 13 септември

Традиционният за Самоков фестивал „Ритъмът на планината“ ще се проведе на 13 септември, събота на площад „Захари Зограф” в града, съобщиха организаторите.

 

Събитието е дело на младежи с подкрепата на местни клубове, НПО, медии, бизнес. Основната цел на фестивала е младите хора да получат повече шансове да открият и представят свои таланти, да се забавляват и да реализират свои идейни проекти по социално отговорен начин.

 

В рамките на феста от 14:00 до 17:30 часа ще видите така наречения „Фамилатлон - празник на семейството, спорта и здравето“. Началото на празника поставят 18 работилници, които ще ви въвлекат в интересни игри и забавления, свързани със спорт, екология, изкуства и образование. Всеки един може да се включи в дейностите, като за най-активните участници ще има  награди и томбола.

 

В 18 часа започва концерт с участието на Jahcoustix (Германия) и Zaffayah (Roots Rocket), подкрепени солидно от Liberty, G.O.P. , I.M.P. и Yambadon (африкански ритми), както и добре познатите на самоковската сцена: Capone, Sheezy и B.F., Baggy, Katty.

 

Организатори на събитието са Liberty Records, „Младежки Парламент Самоков“, с подкрепата на община Самоков и асоциация „Родители“.