В "Мога да ти вярвам" певецът залага на формулата красива музика, силен текст и въздействащ клип

VenZy представя най-новото си видео "Мога да ти вярвам". Той отново залагат на формулата красива музика, силен текст и въздействащ клип.

 

Певецът има голяма роля в реализирането на проекта като музиката на парчето е композирана от него и Владимир Ампов-Графа, а идеята за “Мога да ти вярвам” се ражда по време на снимките на дебютния му сингъл “Под открито небе” в Гърция. Под аранжимента се подписват Графа и Борислав Бояджиев – DJ Borche, а автори на текста са Владимир Ампов и Илия Григоров. С текста си песента може да докосне сърцето на всеки. 

 

VenZy е един от най-успешните изпълнители на българската поп сцена през последните две години. Първите стъпки в музиката той прави като дете, а комерсиалният му успех идва още с участието му в парчето на Михаела Филева "Опасно близки”. Не след дълго идва ред и на първата му авторска песен „Под открито небе”, където си партнира със световната шампионка по бийтбокс Pe4enkata. 

 

След хита "А дано, ама надали” с Графа и Михаела Филева, VenZy продължава с още един солов сингъл – нежната песен "Щом ти си до мен”. Няколко месеца след "Въпрос на време” с Дивна, изпълнителят с най-широката усмивка ни радва и с парчето "Мога да ти вярвам”.

 

Можете да го видите ТУК.