B-Real зарадва публиката, като изпя едни от най-големите хитове на Cypress Hill

Рап звездите B-Real и Xzibit вече кацнаха в България заедно с останалите членове на проекта си The Serial Killers – DJ-я на Cypress Hill Julio G и култовия Demrick. Снощи направиха първото шоу от мини-турнето си у нас в Пловдив при пълна зала, а B-Real освен с DJ сет, зарадва публиката и като взе микрофона, за да изпълни серия от най-големите си хитове като „Dr. Greenthumb”, „(Rap) Superstar” и „Insane in the Brain”

 

Турнето на The Serial Killers продължава тази вечер в Слънчев бряг и утре във Варна, а грандиозен финал е подготвен за София на 11 септември (четвъртък) с две събития в една нощ – лайв на The Serial Killers в клуб „Mixtape 5” и афтър парти с DJ сет на B-R” в клуб „Sugar”. 

 

По време на пресконференция си B-Real сподели, че се е съгласил да участва на цели пет събития в България, защото има страхотни впечатления от страната ни и като артист предпочита да пее отново пред публика с правилната енергия като тази у нас. Той също така сподели, че при предишната си визита в България е успял да посети Седемте рилски езера, където изпълнил ритуала за пречистване на греховете на гроба на Св. Йоан Рилски, а после влязъл в първата изпречила му се по пътя закусвалня, което накарало един от клиентите вътре да си изпусне сандвича от изненада, когато го разпознал. 

 

Американската рап легенда също така издаде, че в момента заедно със Cypress Hill записват нов албум като голямата новина е, че този път бандата се завръща към корените си. От българска страна подгряващи за всички дати на турнето ще бъдат Bobo и Jahmmi Youth, а към тях на сцената ще се присъединят Atila, Chibook и Xonic от Camp Sessions.