Той ще запазва тяхната енергия, независимо от километрите, изминати във въздуха

Технологичната компания Teague създаде революционен интериор на самолет, предназначен само за футболисти, които заради работата си обикалят целия свят. 

 

Футболните мениджъри от цял свят често се оплакват от големите разстояния, които играчите им пропътуват и постоянната часова разлика, с която трябва да се борят. Затова компанията в сътрудничество със спортната марка „Найк" създаде идеалния за футболистите самолет, който да запази тяхната енергия, независимо от километрите, изминати във въздуха, пише БГНЕС. 

 

"Самолетът на атлетите", както го наричат авторите на идеята, е проектиран, така че да осигури всички неща от първа необходимост за играчите, които са специфични предвид работата им. Самолетът е идеалното място да си починат преди мач или да възвърнат силите си след оспорвана битка. Пътуването на играчите ще бъде по-приятно с разтягащи се седалки, които се превръщат в легло, специални ръкави, които да успокояват натоварените им след мач мускули, отделни звукоизолирани кабини и възможност за анализ и тестване по време на полет.