Те ще сключат граждански брак на 12 септември в Лондон, а голямата сватба ще е на 27 септември във Венеция

Холивуската звезда Джордж Клуни и британската адвокатка Амал Аламудин ще сключат граждански брак на 12 септември в Лондон, пише вестник "Дейли мейл", цитиран от БТА. На церемонията ще присъстват родителите на младоженците.

 

Голямата сватба на 53-годишния Джордж Клуни и 36-годишната Амал Аламудин ще бъде във Венеция на 27 септември. На нея ще присъстват 60 от най-близките хора на младоженците. Сред имената на гостите се споменават актьорското семейство Джон Красински и Емили Блънт, както и актрисата Джулиана Маргулис, която си партнираше с Клуни в хитовия сериал "Спешно отделение". 

 

Джордж Клуни е поканил Синди Крофорд и съпруга й Ранди Гербер. Най-близкият приятел на актьора и "пресен младоженец" Брад Пит и булката му Анджелина Джоли не се споменават сред вероятните гости, нито Мат Деймън и Бен Афлек, въпреки спекулациите, че Пит или Деймън ще бъде кум на Клуни. 

 

Американското издание съобщава още, че Амал Аламудин най-вероятно ще носи рокля на Александър Маккуин, след като в началото на месеца е била забелязана в лондонското ателие на модната къща, и е известно също, че е голяма почитателка на марката.