Вижте какво да очакваме от австрийската електросуинг група, която ще ни раздвижи на 3-и октомври

"Едно предложение - вземете си обувките за танцуване и се подгответе да се поизпотите". 
 
Това посъветва музикантът и диджей Маркус Фюредер, известен повече като Parov Stelar, който пристига у нас с едноименната си група. Концертът ще се състои на 3-и октомври в столичната зала "Арена Армеец".
 
За шоуто пристигат лидерът на групата, вокалистката Клио Пантер, ексцентричният саксофонист Макс дъ Сакс, тромпетистът Джери ди Монца, басистът Михаел Витнер и барабанистът Уили Ларсон.
 
Какво разказа още Parov Stelar за предстоящото шоу, разберете от  интервюто на Наталия Такова-Мазгарева за Vesti.bg.
 
- Помните ли последния път, когато бяхте в България?
- Фантастичен град с отворени към света хора. Клубът беше много стилен и с енергична публика!
 
- Този път ще представите новия си албум "The The Art of Sampling". Разкажете повече за него.
- “The Art of Sampling" е перфектната комбинация от двете – представяне на миналата ми работа, заедно с много нови страхотни неща. Това, което е забележително в него, и това с което се гордея, е че в “The Art of Sampling” има много и различни колаборации с други артисти. Освен по първия сингъл Keep on Dancing с Марвин Гей, имах честта да работя и с Лукас Грейм от Дания, както и Андюз (Anduze) от САЩ. Също с удоволствие бих искал да споделя, че успях да включа изумителният глас на Якото (Yákoto) в песента Heavens Radio.
 
- Можем ли да очакваме изненади на шоуто в „Арена Армеец“?
- Ще има няколко изненади, понеже представяме напълно ново шоу на живо тази година! Нови парчета, ново сценично изпълнение, чисто нов пакет енергия! Едно предложение… вземете си обувките за танцуване и се подгответе да се поизпотите.
 
Цялото интервю може да прочетете ТУК.  
 
Напомняме ви, че NovaNews.bg Ви дава възможност да спечелите 2 двойни покани за концерта на Parov Stelar. Как – разберете ТУК.