На 10 ноември стартира премиерната поредица "Ветеринарна клиника за дребни животни"

От домашни любимци, през изследване на гигантски животни до тайните на дивата природа на Австралия са част от любопитните истории, които Viasat Nature ще представи на зрителите си през ноември.

 

На 10 ноември от 16.45 часа стартира премиерната поредица  „Ветеринарна клиника за дребни животни“. С нея зрителите ще се потопят дълбоко в света на домашните любимци, които се борят с редица заболявания и ще видят как екип от специалисти от водещите ветеринарни клиники в Европа успяват да се притекат на помощ за тяхното спасяване. Телевизионният водещ и актьор Джон Бароуман ще търси отговор на редица въпроси, свързани с поведението на домашните любимци, полагането на грижи за екзотични животни, затлъстяването и дресирането на малки кученца. Не пропускайте трогателните истории за трансформацията, която преживяват "пациентите" от момента, в който биват доведени в клиниката, през диагностиката, лечението и възстановяването им, до момента, в който те се събират отново със своите стопани.

 

От 17-ти ноември до 22-ри декември, Viasat Nature ще излъчи удостоената с редица награди поредица “Гигантите на природата отвътре”, която разкрива скритите тайни на най-забележителните животни в света на природата. Повечето документални филми за дивата природа представят поведението на животните, докато „Гигантите на природата отвътре“ изследва анатомията на тези създания и разкрива как те са устроени и как живеят в действителност. Учени в областта на ветеринарната медицина ще направят изследване на някои от най-популярните и най-загадъчни едри животни, а данните от тях ще илюстрират науката, която стои в основата на еволюцията и развитието на животинските видове. Това е уникален подход, който дава възможност на зрителите да видят любопитните факти и чудесата на природата, които обикновено са невидими с просто око. Екипът от учени пътува по света, за да изследва начините, по които екстремните условия са довели до появата на странни и удивителни животни като полярната мечка, кашалота и гигантските кожести костенурки. Това е едно уникално представяне на естествената история, осъществено както никога преди – отвътре навън, чийто първи епизод може да гледате на 17 ноември от 20:15 часа.

 

На 30 ноември в 19.20 часа Viasat Nature ще пренесе зрителите в света на „Дивата природа на Австралия“ с излъчването на първия епизод от едноименната поредица. Изолирана от останалата част на света в продължение на милиони години, дивата природа на Австралия е наистина повече от удивителна. От безводната австралийска пустиня "Червения център" до покритите със сняг върхове на Австралийските Алпи; от богатствата, които чакат да бъдат открити във водите на изпълнените с акули брегове на Западна Австралия, до буйните джунгли на Дейнтри, националните паркове на Австралия са приютили някои от най-големите съкровища на света. Изпълнена със зрелищни въздушни гледки, с впечатляващи пейзажи и спиращи дъха кадри на животни в близък план, тази завладяваща поредица е истинско визуално удоволствие и представя един изцяло нов поглед към този невероятен континент.


Още за продукциите на Viasat Nature можете да откриете на http://viasatnature.bg/ , както и на Facebоок страницата на канала - www.facebook.com/ViasatNatureBG.