Водопроводчикът поправи здрава тоалетна пред скритата ни камера

 

Водопроводчик поправи здрава тоалетна пред скритата ни камера и ни поиска 800 лева, а след нас прокуратурата се самосезира и полицията започна разследване. За съжаление той е успял да измами много хора в последните пет години. 

 

Един от тях е Росен Маринов, който плаща 600 лева за ремонт на душ кабина. До огромната сума се стига, след като водопроводчикът Веселин Михов инсценира по-голям проблем в банята и тоалетната. „Това което ме шокира, беше, че до тоалетната ми чиния имаше едно голямо тъмно кафяво петно, което миришеше отвратително“, коментира Маринов. Част от „ужилените” вече са разпитани от разследващите полицаи. 

 

И въпреки че срещу водопроводчикът е имало сигнали още от 2009-а, той беше разпитан в СДВР едва миналата седмица. Писа обяснения близо два часа, по наша информация под въздействието на опиати. На излизане от полицията се опитахме да говорим с него. 

 

Водопроводчикът сподели пред екипа ни, че е видимо променен, защото страда от сериозно заболяване. Разследването срещу него е заради това, че е мамил хора в продължение на години. Ако наблюдаващият прокурор сметне, че нашият „баш майстор” е извършил това престъпление, ще му повдигне обвинение. След това съдът ще реши дали да влезе в затвора за 1 до 6 години, колкото предвижда законът.