Шефът предизвикан на дуел от главната готвачка на пловдивско заведение

Предизвикателствата за шеф Манчев не спират и в епизод 8 на риалитито „Кошмари в кухнята“, който зрителите на Нова ще гледат в сряда, 3 декември от 22:00 часа. Той ще бъде въвлечен в драмата на едно пловдивско семейство, което се опитва да спаси фамилния си ресторант от фалит.

 

Семейният ресторант „Кайзер“ на Надежда и Йосиф е изправен пред фалит, защото семейството е абдикирало от задълженията си. Заведението е в тежка криза от няколко години, а дваматa съпрузи не успяват да мотивират своите синове – Радо и Сашо, и да ги накарат да се включат активно в управлението на бизнеса. Родителите едва успяват да свържат двата края, а потомството им прекарва повече време с цигара в ръка, отколкото в грижи за бизнеса. Собствениците са изпуснали контрола, а клиентите не спират да връщат поръчки и да недоволстват от обслужването. Книгата за оплаквания е препълнена, а ресторантът е потънал в мръсотия и мизерия.

 

Изправени пред заплахата да затворят заведението, Надежда и Йосиф се обръщат към шеф Манчев. Нервите на шефa ще бъдат опънати до краен предел и чашата на търпението му ще прелее след сблъсък с мързела и нехайството на семейството.

 

Може ли да се вдъхне нов живот на един ресторант, когато собствениците са на ръба на силите си? Има ли начин да се мотивират две пораснали момчета и те да поемат бизнеса на своите родители? Каква е рецептата, когато собственици и персонал не говорят на един език? Ще намери ли шеф Манчев начин да изкара една фаилия от кризата и да й помогне да вдъхне нов живот на бизнеса си, зрителите на Нова ще могат да гледат в сряда, 3 декември от 22.00 часа.

 

Гледайте „Кошмари в кухнята“ всяка сряда от 22:00 часа по Нова ТВ.

 

За повече информация следете Фейсбук страницата на предаването: https://www.facebook.com/koshmari.v.kuhniata