Момчетата се завръщат в пълен състав през 2017-та

"Тейк дет" ще се завърне като петчленна група през 2017 г., съобщава Контактмюзик, цитиран от БГНЕС.

 

 

Момчетата се събраха с Роби Уилямс за албума им "Progress" през 2010 г. и въпреки че той не беше част от новия албум "III" останалите членове на групата твърдят, че ще се завърне за 25-годишния й юбилей, както и Джейсън Ориндж, който обяви оттеглянето си по-рано тази година.

 

 

Хауърд Доналд, който остана част от групата заедно с Гари Барлоу и Марк Оуен, заяви: "Искаме да направим нещо петимата. Това ще бъде страхотно". А Гари допълни: "Би било хубаво да включим всичката музика от 90-те и сега в една компилация и да направим турне, което трябва да е голямо. "Тейк дет" се състои от петима души. Кога точно ще се завърнат зависи от тях. Това ще поддържа интереса".

 

 

Барлоу дори се пошегува, че почитателите трябва да очакват съставът на групата да се променя с всеки албум. "Аз може да липсвам в следващия албум, а Роб може да се върне на моето място. Всъщност, по-добре да не го прави!".

 

 

Макар че издадоха новия си албум "III" днес, музикантите вече мислят за следващия и са убедени, че Роби ще иска да е част от него. "Роб скоро ще се завърне. Прекарвахме си добре с него. Той обожава да е в студиото и обича процеса на писане с нас. Нямаме търпение да започнем следващия албум сега. Имаме вълнение в себе си. Няма начин това да е последният албум. Мисля, че моята мисия е да правя точно това", сподели Барлоу.