Те отхвърлиха и версията за обир

 

Продължава разследването на случая с убитото момче в Борисовата градина. Вчера 16-годишният Георги Игнатов от Търговско-банковата гимназия в София беше намерен на пейка с прободна рана

Още по темата

 

Пред екип на Нова телевизия тази сутрин съучениците му заявиха, че са възмутени от публикациите в медиите, които го изкарват футболен хулиган. Те разказаха, че Георги е харесвал футбола, но не чак дотам, за да ходи по мачове и да хулиганства.

 

Относно версията за любовен конфликт с момче от Строителния техникум, приятелите на Георги разказаха, че е имало пререкание между двете момчета, но не вярват той да го е направил. Отрекоха да има конфликт между двете училища, както се твърди по медиите.

 

Отхвърлиха и версията за обир, тъй като всичките му вещи са били до него. В тази връзка от всички възможни версии те допускат единствено тази за любовен конфликт, въпреки че не им се вярва и да е тя.

 

Все още няма официална информация за заподозрян за убийството на Георги. Няма и очевидци. Полицията е взела записите от видеокамерите в района.