Мартен Роберто, The Smugglers Collective и DJ Steven се присъединяват към цветното забавление

 

Тазгодишният Фестивал на цветовете наближава. Към обявените до момента артисти Ice Cream, The Offenders, Спенс, The Top Stoppers, COOH vs BALKANSKY и Дон Еди Казасян се присъединяват и популярният DJ и водещ Мартен Роберто, суинг дуото The Smugglers Collective, DJ тандема Sofia Cartel и легендата от Metropolis – DJ Steven

 

Всички те ще допринесат за доброто настроение и ще направят преживяването на 20 юни пред зала "Арена Армеец” още по-цветно. 

 

Highslide JS
 

В допълнение към музикалната програма на фестивала и тази година посетителите на събитието ще могат да разгледат и участват в разнообразни работилници, свързани с индийското изкуство, като уъркшоп по индийски танци, мехенди - изкуството за рисуване с кана, и други. 

 

Няма да липсва и зона за забавления, която ще прелива от игри и предизвикателства. Надуваема човешка джага и борба с надуваеми сумо костюми ще са само част от атракциите на фестивала. 

 

И тази година организаторите са помислили за веломаниаците, които ще могат да дойдат с личния си велосипед и да го оставят на специално предвидения велопаркинг.