Александра "Македонска" затвърди присъствието на чуждестранни таланти на сцената на шоуто

 

Последната музикална битка преди тренировъчния лагер завърши с някои от най-колоритните претенденти за слава. Живко Станев превърна фокстрота в най-подходящата музика за сцената на X Factor, присъединявайки далечния стил към модерното звучене. 

 

Отличаващ се участник се появи и в лицето на Алейдин Алдо, който направи танцово шоу, музикално представяне и преобразяване в едно. Зад импровизиран параван кандидатът за музикална кариера смени спортното облекло с екстравагантен костюм, който не попречи на шпагатите и динамичната хореография.

 

"Мисля, че има с какво да ни изненадваш и да създаваш и добро настроение в шоуто“, беше аргументът на Маги, който подкрепи Алейдин наред с изненаданите от своето решение Люси и Саня. 

 

Александра Кукушева, която получи в шоуто прозвището „Македонска“, доказа на себе си и на публиката, че пристигането й на българска земя е нейният билет към тренировъчния лагер. 

 

"X Factor в България е на много по-високо ниво от този у нас и бих искала бъда част от него“, сподели дамата от Македония, която се присъедини към талантливите чуждестранни кандидати, опитали своя шанс в новия сезон на шоуто.