Победителят от третия сезон на шоуто ще изпълни сингъла си „Лош съм за теб”

В четвъртък вечер, точно в 21:00ч. по НОВА, на сцената на X Factor ще се завърне талантът, който впечатли цяла България и дори рок титана Джо Лин Търнър. Победителят от третия сезон на шоуто – Славин Славчев, ще изпълни своя втори самостоятелен нов сингъл „Лош съм за теб“, с който ще вдигне адреналина в залата, минути преди поредното музикално съревнование за участниците в шоуто.    

 

 
Кой от талантите ще се раздели със сцената на шоуто? Кои участници ще се изправят в нова битка? Ще разберете утре вечер в ефира на НОВА. 

 

Нощта на героичните парчета в X Factor във вторник впечатли жури и публика с оригинални сценични решения и  изпълнения.

 

След  успешната интерпретация на „Болката от ляво” Кристиан Костов  беше поздравен от самия Васил Найденов за своето представяне. Няколко дни по-рано 15-годишният талантлив участник се срещна с българската звезда за ценни съвети.

 

„Готов съм да направя дует, ако има кой да създаде подходящия текст за нас”, сподели Васил Найденов. 

 

Александрина Макенджиева обра овациите на публиката с едно от хитовите парчета на Анастейша, след като Маги реши да опита нова стратегия за сценичната треска на „Биг Мама”. За да вдъхне увереност на Александрина, менторът на категория „25+“ напусна съдийския стол и се настани сред публиката. 

 

„Belcanto” направи музикален подвиг на сцената на X Factor с песен на групата на всички времена – „Queen”, точно 24 години след смъртта на великия Фреди Меркюри.

 

„Това, което направихте е истински тримуф. Все още не мога да осъзная дали присъствах на изпълнението – беше невероятно!”, сподели ентусиазираният Криско.    

 

Момичетата от „A.V.A” пренесоха за минути публиката на вълната на любовта с „One love” на U2, а „Salute”  се завърнаха в 50-те с „Candyman” на Кристина Агилера. Виктория Георгиева се завърна в свои води с „Halo” на Бионсе, а Християна Лоизу изненада отново с поп звучене, този път придружено от парче на Марая Кери.

 

С взривяващо изпълнение се представи Дарина , която изпя в едно песен на Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж.

 

Вечерта завърши емоционално изпълнение Стивън Ачикор и „Heal the world” на Майкъл Джексън с участието на най-малките сладури от „Бон-Бон”, които превърнаха песента в незабравим финал.   

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеоматериали в официалния канал на X Factor във vbox7.com.