Новата песен "Two Weeks To The Great Escape" излиза на 15 декември

На 15 декември, почти една година след пробива на "Fake Fruits", родната група Jeremy? са готови с още една песен – "Two Weeks To The Great Escape". Групата е в завършваща фаза от студийната дейност, като в момента вокалът Ерсин Мустафов записва в Дъблин, където ще бъде извършено и финалното смесване и мастериране.

 

"Two Weeks To The Great Escape" ("Две седмици до голямото бягство") е  недвусмислено заглавие на парчето.

 

"Щастливи сме, че отново успяхме ясно да преценим точно от какво имаме нужда и че го открихме в София, по-конкретно в “Perfect Records”. Страхотно студио, в което разполагахме с техниката, която може да ни достави търсения резултат. Интересно е и участието в записите на Краси Тодоров (eкс-D2), чиито синт и пиано-композиции завършват песента и й придават цялост. Част от вокалите записахме в Дъблин, където нашият музикален продуцент Янко Генов работи по микс и мастеринг на целия албум”, разказа Ерсин Мустафов. 

 

Видеото на "Two Weeks To The Great Escape" потапя в дълбока атмосфера и филмова реалност. Във визуалната история участват актьорите Елица Матева и Стилян Желязков, избрани за ролите от самите членове на групата. 

 

Представянето на сингъла и видеото към него ще се случи с концерт на 15 декември в клуб "Терминал 1". На него Jeremy? ще изсвирят за първи път всички песни, включени в бъдещия албум. Съвсем скоро ще бъдат обявени и гост-музикантите, както и името на още една банда, която ще вземе участие в концерта.