"Скотланд Ярд" започна разследване за убийството на приятеля ѝ

Българка в напреднала бременност се бори за живота си, след като е намерена до мъртвия си приятел в апартамент в лондонския квартал Тотнъм, съобщава "Daily mail", цитиран от агенция "Фокус".

Още по темата

 

„Скотланд Ярд“ започна разследване за убийство след откриването на българите в квартира над най-известния фен клуб на „Спърс“ в Лондон.


По непотвърдена информация жената, която е в 6-ия месец от бременността, е с прерязано гърло и се намира в критично състояние в болница, а мъжът е починал от няколко прободни рани. Възможно е той да е лежал мъртъв в апартамента близо 2 дни.  

 

Предполага се, че двамата са ранени при кавга.


Собственикът на апартамента е разбил вратата вчера сутринта, тъй като не е имал вест от двойката от известно време. Двамата живеят на това място от 2007 г., посочват съседи.

 

"Двамата бяха женени. Мисля, че имат две деца в България. Но мъжът се оплакваше от живота тук. Искаше да се върне в родината си и ми каза, че е запазил билет за понеделник. Мисля, че искаше да прати съпругата си обратно в България при децата, а той да остане да работи тук и да намери по-добро жилище за всички тях", твърди собственикът на близкия магазин, цитиран от британския в. "Evening Standard".