Компилацията ще се появи на пазара в три различни формата

Пол Маккартни събира хитовете си след "Бийтълс" в сборен албум със заглавие "Pure MacCartney", съобщава БТА. 73-годишният музикант обещава компилацията да преведе почитателите му през всички етапи на музикалната му кариера. 

Още по темата

 

"С екипа ми си мислехме да направим колекция от мои хитове с идеята да се получи нещо хубаво за слушане. Нещо, което да си пуснеш по време на дълго пътуване, спокойна вечер у дома или събиране с близки приятели. Направихме няколко плейлиста с песни от различни периоди на дългото музикално приключение, което наричам моя кариера. Често се учудвам, но и се радвам, че съм бил част от създаването на толкова много песни, всяка от които коренно различна от останалите", заяви изпълнителят. 

 

Бившият член на "Бийтълс" ще издаде албума в три различни формата: комплект от 2 компактдиска, от 4 компактдиска и от 4 винилови плочи. "Pure MacCartney" ще включва някои от най-известните хитове на музиканта като "Maybe I'm Amazed", "Live and Let Die" и "Ebony and Ivory", подбрани лично от самия него.