На 13 август на сцената на стадион "Лазур" те ще правят компания на The Prodigy

Пънк легендите от Единбург The Exploited се присъединяват към фестивала Summer Chaos в Бургас. На 13 август на сцената на стадион „Лазур” те ще правят компания на хедлайнера The Prodigy.

 

Highslide JS
 

The Exploited е емблема на съвременния пънк рок, начело с ексцентричния фронтмен Уоти Бакън. Задължителни за стила на бандата са анархистичните, политически ангажирани и пълни с протест текстове и най-вече суровата енергия, която залива публиката на всяко тяхно шоу. 

Още по темата

 

В очакване на дълго отлагания предстоящ нов албум в момента групата е на турне, което стартира през февруари и ще премине през Европа, Латинска Америка и САЩ. Част от този гастрол е и участието на британците на Summer Chaos 2016. 

 

Сравнявани с истински пънк ураган, The Exploited ще открият събитието и ще вдигнат емоцията с вечните пънк химни „Punk’s Not Dead”, „Fuck The System”, „Beat The Bastards”, „Sex And Violence” и много други.

 

Бандата ще пристигне в Бургас в състав Wattie Buchan (вокал), Wullie Buchan (барабани), Irish Rob (бас) и Robbie "Steed" Davidson (китара).

 

Билетите за фестивала вече са в продажба. Ценита им са както следва: 

 

Front Stagе - 120 лв.
Седящи Сектор А - 100 лв.
Седящи Сектор В/блокове 16, 17 и 18 - 80 лв.
Седящи Сектор В/блокове 13, 14 и 15 - 70 лв.
Седящи Сектор Г / блок 12 - 60 лв.
Правостоящи – Терен 1 - 90 лв.
Правостоящи – Терен 2 - 70 лв.

 

Припомняме, че миналата година Godsmack бяха голямото име на фестивала. Те подлудиха България и направиха изживяването незабравимо. Останалите имена, които се включиха, бяха Papa Roach, Amorphis, Biohazard и родните The Pomorians. Припомнете си атмосферата във видеото: