Тази вечер Босът взе решение да премести Тити в отбора на жените

 

След двойното уволнение миналата седмица, Ангелите на Шарлопов отново драстично намалиха своята бройка. Тази вечер Босът взе решение да премести Тити в отбора на жените и така съотношението между двата отбора отново се изравни.

 

"Звездните стажанти" получиха и своята поредна задача – жива витрина. Нестандартният рекламен подход имаше за цел да провокира въображението им, като задачата имаше само едно условие – в кратките постановки на двата отбора трябваше да присъства темата за здравият сън като начин на живот. За проджект мениджъри Ангелите на Шарлопов решиха да се доверят на Рут, а Отборът заложи на Албена и по този начин доскорошните съмишленички се превърнаха в преки конкуренти.


 

Ентусиазирани от поредната си задача и новия член на отбора, Ангелите пламенно се впуснаха към нейното изпълнение. Темата, която те избраха беше приказна, а Спящата красавица се превърна във вдъхновение за постановката им. Учудващ беше факта, че Марта и Рут работиха в перфектна симбиоза и нито за минута не повишиха тон. По този начин, и благодарение на ведрото присъствие на Тити, Ангелите на Шарлопов най-после създадоха здравата работна среда, която толкова време отсъстваше.


Не такова обаче беше положението при Отборът. Нападките от миналата седмица по време на разговорите в заседателната зала от страна на Албена и Юлиян, накараха 100 Кила да смени тактиката си и да реши да не споделя креативните си идеи с тях. Това не остана незабелязано от Вулева, която през цялото време се опитваше да накара Явор да се присъедини към креативния процес на Отборът. В крайна сметка доскорошният мъжки тим също заложи на приказен сюжет, но с участието на съвременни герои от фантастичните филми.


Коя жива витрина ще допадне повече на клиента и кой ще бъде уволненият стажант, ще разберем още утре от 21 часа по Нова.