Момче извежда котката си на абитуриентската вечер

Еуфорията около баловете винаги е била преломен момент в живота на всички тийнейджъри. От прически и тоалети до намирането на подходящите аксесоари, най-деликатният момент в абитуриентските терзания може би е половинката за балната вечер. Има момчета и момичета, които си намират гаджета непосредствено преди бала, само и само за да не се налага да прекарат вечерта, танцувайки с въображаем партньор.

 

Малко хора обаче си представят, че перфектната половинка за бала е… котката им!

 

Каролин Щайнгард от Вашингтон споделя в социалните мрежи снимки на брат си Сам, който вместо изискана дама за бала, води малко по-необичайна… и пухкава партньорка. Сам дълго време не могъл да се натъкне на съвършеното за него момиче, а не искал да пропусне специалната вечер в живота си или пък да отиде съвсем самичък. В крайна сметка решава да прекара абитуриентската си вечер в компанията на сладкото си коте Руби.

 

Снимката се появява в Imgur. Сестрата на Сам прилага описателното заглавие: „Брат ми изведе котката си на бала”. Минути по-късно младият мъж стана интернет сензация заради нетрадиционния избор на партньорка.

 

На снимките Сам позира с необикновената си приятелка. Пухкавата сиво-бяла котка Руби влиза изцяло в амплоато на дама – тя е облечена с копринена розова рокля с камъни, която изцяло пасва на папийонката на Сам.

 

Котката се радва на чудновато внимание от страна на семейство Щайнгард. Мъркащото животинче е истинска глезана – има собствени дрехи и обувки и е заобиколена от любов и грижи. Красивата котка Руби има дори собствена Instagram страница.

 

Стажант-репортер: Мария Ивайлова