Той ще разполага с 83 стаи, спа, два ресторанта, деликатесен магазин, членски клуб

Холивудският ветеран Робърт де Ниро оповести плановете си да отвори луксозен хотел в сърцето на Лондон, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА. 


Хотел "Уелингтън" ще се намира в "Ковънт гардън" и ще разполага с 83 стаи, спа, два ресторанта, деликатесен магазин, членски клуб.  

Още по темата


Робърт де Ниро е представил плановете си за хотела заедно с партньорите си "BD Hotels" и "Capco". "Уелингтън" е първото им начинание извън САЩ. 


Актьорът вече притежава петзвездния хотел "Гринуич" в Трайбека, Ню Йорк, по чийто модел е замислен и "Уелингтън". Ако плановете бъдат одобрени от община Уестминстър, изграждането на хотела ще започне през 2017 г. и се очаква да приключи през 2019 г. 


"Лондон е един от най-вълнуващите и космополитни градове в света. От тази гледна точка е оправдано да има хотел, въплъщаващ всичко това, в сърцето на града в "Ковънт гардън". "Уелингтън" ще отдаде почит към наследството на този район и същевременно ще пренесе в Лондон най-доброто от всичко, което сме постигнали в Ню Йорк", заявява Робърт де Ниро.