Той коментира появилите се разногласия между партиите в "Обединените патриоти"

„Коалицията „Обединени патриоти“ е добър пример за обединение на усилията. Разумно и нормално е тя да бъде запазена за следващите европейски и местни избори”, каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той коментира появилите се разногласия между партиите в коалицията, породени от различната им позиция по някои законопроекти.

"ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН": Волен Сидеров нападна Валери Симеонов (ВИДЕО)

„Моето мнение е да запазим коалицията за предстоящите местни и европейски избори. Ако има някакви противоречия и въпроси, хубаво е да си ги решаваме помежду си“, смята Каракачанов.

Относно изказаното мнение от вицепремиера Валери Симеонов, че премиерът Борисов обслужва определени бизнес интереси, Каракачанов коментира, че това не е вярно.

ШУМ В КОАЛИЦИЯТА: НФСБ недоволни от поправки в Закона за приватизацията

„И вчера сме разговаряли с премиера по темата. Не мисля, че подобен начин на изразяване на становище е правилен. Казвам го ясно. Ако имаш да казваш нещо, казваш го по друг начин и в друг формат. Когато си в управление, имаш възможност да променяш нещата, но когато си в коалиция, това става чрез диалог“, заяви Красимир Каракачанов.

Той коментира и появилите се в публичното пространство твърдения, че разпространението на чумата по дребните преживни животни в Странджанско е умишлена тайна политика на правителството, която да доведе до обезлюдяването на района и там да бъдат заселени нелегални мигранти.

ЗАКОНЪТ ЗА ГОРИВАТА: Нов скандал в Обединените патриоти (ВИДЕО)

Това е кретенизъм, идиотизъм и престъпление. Тиражира се и то от политически фигури. Аз разбирам, че всяка една партия иска да вземе властта, но недейте с непочтени средства, които разбиват държавността. Няма никакви нелегални мигранти, превозвани от Германия или откъдето и да е. Как си мислите, че аз като военен министър ще позволя подобно нещо?“, попита вицепремиерът.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.