Съобщава се, че двойката се е преместила в родния щат на Меган – Калифорния

Президентът Доналд Тръмп заяви, че САЩ няма да поемат разходите за сигурността на принц Хари и Меган, след като стана ясно, че двойката се е преместила от Канада в САЩ.

Американският президент написа в Twitter, че е "голям приятел и почитател на кралицата и Обединеното кралство", но добави: "Те трябва да платят".

Хари и Меган се преместиха в Лос Анджелис

Съобщава се, че двойката се е преместила в родния щат на Меган – Калифорния, заради епидемията от коронавирус.

След 31 март двамата вече няма да представляват кралицата, но тези договорености ще бъдат преразгледани след една година.

Двойката и синът им Арчи прекараха последните месеци на западния бряг на Канада след коледна почивка на остров Ванкувър.

Меган Маркъл може да получи нова фамилия след Megxit

Семейството се премести отново миналата седмица в района на Лос Анджелис, където Меган е отгледана и където сега живее майка й Дория Рагланд, съобщават американските медии, цитирани от АФП.

Коронавирусът продължава да се разпространява бързо в САЩ. Понастоящем се съобщава за 135 499 потвърдени случая - повече от всяка друга държава след обявяването на пандемията.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП