Двамата се разделиха през 1994 година след 20-годишен брак

Бившият съпруг на херцогинята на Корнуол Камила - Андрю Паркър-Боулс, се е заразил с коронавирус, съобщи БТА.

Принц Чарлз е с коронавирус

80-годишният Паркър-Боулс е прихванал заразата на фестивала Челтнам в Глостършър, Англия. Ежегодната конна надпревара беше организирана между 10 и 13 март, твърди „Дейли телеграф“. В рамките на проявата бившият армейски офицер е контактувал с принцеса Ана, дъщерята на кралица Елизабет Втора, и дъщеря й Зара Филипс.

Камила и Андрю Паркър-Боулс се разделиха през декември 1994 г. след продължил 20 години брак. Разводът им беше финализиран три месеца по-късно. Бившата двойка има 45-годишен син, Том, и 42-годишна дъщеря, Лора. Камила се омъжи за принц Чарлз през 2005 г.

Принц Чарлз се е възстановил от коронавируса (ВИДЕО)

Новината, че бившият й съпруг се е заразил с COVID-19 идва само седмица след като от "Кларънс хаус" съобщиха, че 71-годишният престолонаследник е дал положителен резултат за същото заболяване. Принц Чарлз прояви леки симптоми и се самоизолира заедно със съпругата си в имение в Шотландия. В понеделник престолонаследникът оповести, че вече се чувства добре и е преустановил самоизолацията си, припомня изданието.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП