Преди дни той се почувства зле и посети болница

Известният турски актьор и модел Къванч Тътлату е с отрицателен тест след като бе хоспитализиран със съмнения за COVID-19, съобщава БГНЕС.

Актьорът обяви, че е излязъл под карантина заедно със съпругата си Башак Тътлату в дома им в истанбулския квартал Кемербургаз. Той обаче се почувствал зле и е отишъл в болницата, за да си направи тест за коронавирус. След кратък престой Тътлату е изписан от болницата.

Къванч Татлъту е приет в болница със съмнения за коронавирус

„Вкъщи сме вече 15 дни. Имах малко неразположение и сега чакам резултатите от моите тестове за коронавирус“, каза известният актьор пред репортери, излизайки от болницата.

По-рано днес стана ясно, че 36-годишният актьор е с пневмония, но с отрицателен тест за коронавирус. Очакват се още изследвания, на базата на които ще бъде решено как ще бъде лекуван.

Президентът на Турция ще дари 7 свои заплати за борбата с COVID-19

Тътлату, който стана известен, след като спечели конкурса за най-добър модел на света през 2002 г., в момента е сред най-популярните и най-високо платените актьори в Турция.

Той придоби широка известност в Турция, на Балканите и в арабския свят с ролите си в турски сериали.

На българската публика Къванч Тътлату е познат с ролите си в сериалите „Забраненият плод“, „Север-юг“, „Перла“, „С Русия в сърцето“ и др.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП