Футболният ни шампион ще помага на нуждаещи се от цялото Лудогорие

Ново голямо дарение ще направи футболният ни шампион Лудогорец. Това каза изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев в ефира на "Здравей, България". Само преди дни клубът дари над 100 000 лева на дома за стари хора в Разград.

Лудогорец дарява нова голяма сума за крайно нуждаещите се

"Дарението беше за великденски обяд. Следващото голямо дарение ще бъде за всички крайно нуждаещи се в Лудогорието", заяви Петричев. И допълни, че за да бъдат справедливо разпределени хранителните продукти, закупени от клуба, ръководството на Лудогорец ще се свърже с всички кметове от региона.

Лудогорец с дарение за най-нуждаещите се в Разград за Великден (СНИМКИ)

Той коментира и антикризисния план, който се изпълнява от "орлите". Петричев обясни, че оперативната дейност на Лудогорец е блокирана, откакто беше въведено извънредното положение. Работят само хората, които отговарят за поддръжката на базите и терените, и то на специален график.

Лудогорец е огромен данъкоплатец - вижте колко милиона са внесли шампионите

"Това води до много сериозни проблеми не само за нас, но и за всички клубове в България. В този контекст ръководството на Лудогорец предприе сериозни антикризисни мерки. Нашата цел е да запазим структурата на клуба в този вид и след пандемията", заяви Петричев.

Ръководството на клуба вече е представило пакета от антикризисни мерки на собствениците, братята Кирил и Георги Домусчиеви.

“Кандидатствали сме по правителствената програма за подпомагане на бизнеса, известна като 60/40. Важно условие, за да кандидатстваш, е да бъдеш изряден данъкоплатец. Аз с гордост мога да заявя, че Лудогорец е един сериозен данъкоплатец. От направената справка за миналата година се вижда, че клубът е платил близо 6,5 млн. лева за данъци и осигуровки. От началото на тази година сумата е над 2 млн. лева. Това е една сериозна предпоставка дадена фирма или футболен клуб да кандидатства по мярката“, допълни Петричев.

Кирил Домусчиев: "Биовет" АД дарява 250 000 лв. за хора в неравностойно положение в Пещера

Братя Домусчиеви с огромно дарение за болницата в Разград (ВИДЕО+СНИМКИ)

Родителите на братя Домусчиеви дариха хлорохин и 100 хил. лева на болницата в Ловеч

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!