Актрисата е в София от няколко дни, успя и да се разходи из града

Холивудската актриса Меган Фокс се разходи по софийските улици. Звездата е в България от няколко дни за снимките на нов филм със сюжет на трилър. Фокс сподели с феновете си в Instagram стори от хотелската си стая.

СНИМКИ НА ХОЛИВУДСКАТА КРАСАВИЦА ВИЖТЕ ТУК

Актрисата трябваше да пристигне у нас още през март, но коронавирусът отложи временно работата по продукцията. Това ще е един от първите филми, които се снимат в Европа след избухване на пандемията от COVID- 19. Преди да започнат снимките, актрисата и екипът са останали под карантина в хотел за няколко дни, а след това са се подложили на тестове за коронавирус.

ИЗНЕНАДА: Меган Фокс е в България

А от днес стартират снимките на продукция „Till Death“ с участието на актрисата. Продукцията се реализира във филмовите студия на компанията „Nu Boyana“ в София. Австралийският режисьор S.K. Дейл ще режисира трилъра по сценарий, написан от Джейсън Карви. Филмът е обнадеждаващ знак за рестарта на продукциите в Европа, като ще бъде първата американска продукция, която се снима в „Nu Boyana“ след като пандемията COVID-19 спря голяма част от филмовата индустрия.

Сюжетът разказва за Ема, изиграна от Фокс, която се озовава насред сцена за отмъщение и е оставена с белезници до мъртвия си съпруг. Неспособна да се освободи, тя трябва да намери начин да оцелее, когато пристигнат двамата убийци, за да завършат работата.

Колко различни са звездите с и без грим? (ГАЛЕРИЯ)

Заедно с Фокс във филма са и Иойн Макен, Калън Мълви и Джак Рот. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик („Аквамен“) ще продуцира заедно с други продуценти от „Millennium“, между които и Лес Уелдън и Танър Мобли.

„Ние сме много развълнувани и щастливи да можем да продължим да правим това, което обичаме: филми“, каза Мобли.

Меган Фокс пристига за новия си филм през март в София (ГАЛЕРИЯ)

За да могат снимките на гостуващата американска продукция да протекат безопасно в съответствие с процедурите за безопасност на COVID-19, местните разпоредби, както и указанията на SAG, „Millennium“ заяви, че работи с българското правителство и Министерството на здравеопазването.

16 холивудски двойки, чиято раздяла разстрои феновете им (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, които са успели въпреки здравословните си проблеми (ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИ И СЕГА: 15 снимки, които показват колко много се е променил светът (ГАЛЕРИЯ)

Децата на някои от най-известните красавици в света (ГАЛЕРИЯ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.