Легендарната филмова звезда за последно се появи на екран през 2009 г.

86-годишната София Лорен се завръща на големия екран в емоционална драма на Нетфликс с име „The Life Ahead“. Актрисата сподели трейлър на новия филм и зарадва своите почитатели по цял свят.Легендарната филмова звезда за последно се появи на екран през 2009 г.

ВИЖТЕ СОФИЯ ЛОРЕН В СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА В ГАЛЕРИЯТА

Във филма, режисиран от нейния син Едоардо Понти, София играе оцеляла от Холокоста еврейка на име Мадам Роза, която помага за отглеждането на деца на проститутки. Трейлърът разкрива как героинята на София неохотно се съгласява да прибре 12-годишно сенегалско сираче на име Момо (Ибрахима Гуейе), след като то краде чантата й. Двамата първоначално се опитват неуспешно да живеят заедно, докато Роза заявява: „Той е луд. Той не е нормален. Гнил е в душата си.“ В крайна сметка обаче те създават невероятна връзка и се чува насълзения Момо, който казва: „За пръв път някой се отнася към мен, като достоен за доверието му“.

Италианските красавици, завладели големите екрани (ГАЛЕРИЯ)

Филмът, чиято световна премиера е на 13 ноември, е базиран на романа „Животът преди нас“ от Ромен Гари.

„Когато моят син ми предложи ролята, една мечта се сбъдна. Възползвах се от възможността да го направя. Хареса ми да изиграя Мадам Роза. Тя е твърда, но и крехка, оцеляваща е. В много отношения тя ми напомня за собствената ми майка“, сподели актрисата за ролята.

ВРЕМЕТО НЕ ПРОЩАВА: Световните секссимволи – преди и сега (ГАЛЕРИЯ)

Коя е била най-модерната жена в годината ти на раждане (СНИМКИ)

София Лорен – грозното пате, станало лебед

Тайната за тънката талия на Одри Хепбърн (ГАЛЕРИЯ)

Джина Лолобриджида стана на 90 (СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си