При проверка полицията откри канабис в жилище в областния град

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Велико Търново.

Задържаха двама мъже, откраднали пари от кутия за дарения в Дряновския манастир

В 21:55 часа в четвъртък в село Арбанаси е спрян за проверка на лек автомобил „Опел“, управляван от 39-годишен мъж от Велико Търново. При тест на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на кокаин, канабис, амфетамин и метаамфетамин. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

СДВР показа най-тежките катастрофи в София за 2020 година (ВИДЕО)

По-рано през същия ден в областния град е извършена проверка на жилище, обитавано от 19-годишен младеж. Намерени и иззети са 10 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. По случая е започнато досъдебно производство.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.