При удара колата се е обърнала по таван, а микробусът настрани

Кола и микробус катастрофираха на Околовръстния път в София. При удара колата се обръща по таван, а микробусът настрани.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

При инцидента са пострадали двама мъже, съобщиха за NOVA от Спешна помощ. 32-годишен мъж е травма на главата и комоцио, настанен е в "Пирогов". Другият, на 56 години, е с травма на главата и на едната ръка. Откаран е във ВМА.

 

 

Сигналът за инцидента е получен около 20.30 часа. Две линейки пристигат на място за около 12 минути. До инцидента се стига, след като автомобил решава да заобиколи спрял в дясната лента на Околовръстното друг. За да избегне колата, микробусът прави маневра в лявo и помита движещата се пред него кола, която се обръща по таван. Ударът е толкова сериозен, че колите се движат 50 метра по платното. От най-лявата лента двата ударени автомобила са спрели в най-дясната. Екип на NOVA се сдоби с ексклузивни кадри от катастрофата на Околовръстния път.

 

Инцидентът затрудняваше движението по отсечката към ж.к. "Младост" през цялата вечер, а около 23 часа полиция временно затвори платното, за да направи оглед.