Вижте разказа на потърпевшия за случилото се

Стрелба по автомобил в Сливен. Инцидентът се е случил снощи около 20 часа в парк „Юнак“, съвсем близо до стадион „Хаджи Димитър“. Няма пострадали хора, а полицията издирва мъжа, изстрелял 11 куршума по леката кола.

Стрелбата започнала, докато Асен Булгаров отивал на традиционния си фитнес. 11 куршума са изстреляни по автомобила му, но той е невредим.

„Всяка вечер по едно и също време отивам да тренирам и по пътя към залата застигнах човек, облечен в черно. Когато го подминах, той откри стрелба по мен. Наведох се на седалката и натиснах газта. Късмет”, разказа мъжът.

Стрелба и трима задържани в Горна Оряховица (СНИМКИ)

Полицията извърши оглед на местопроизшествието, назначени са и няколко експертизи. Мястото на стрелбата по автомобила беше затворено за движение часове наред до днешния следобед.

Нападнатият мъж  предполага, че стрелбата е от бизнес конкуренти. Булгаров има бизнес със заложна къща. Казва, че и преди е имало индиректни заплахи към него. „Колите ми бяха запалени преди един месец - пред блока моята и на жена ми и снощи и това нещо”, добави той. Булгаров споделя, че се притеснява и за семейството си.

 

 

Хора, които често се разхождат в парка, също са притеснени. Криминалистите продължават да издирват мъжа, произвел изстрелите в парка.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.