Имението разполага с 12 легла, 20 бани, къща за гости, басейн, подопад, пещера, тенис корт и др.

Марк Уолбърг е приключил сделката за красивия си комплекс в Бевърли Хилс и въпреки че продажбата е осъществена на по-ниска от първоначалната му цена, актьорът все пак си тръгва с голяма сума, съобщава БГНЕС, позовавайки се на светския сайт TMZ. 

Имотът на Уолбърг е продаден в петък за 55 млн. долара, значително по-малко от първоначално обявената цена от 87,5 млн. долара - но все пак сумата е впечатляваща.

Актьорът обяви имота за продажба през април миналата година, след като взе земята през 2009 г. само за 8,25 млн. долара.

Дженифър Лопес и Бен Афлек купуват дома на мечтите си

Комплексът разполага с имение с 12 легла и 20 бани, както и с къща за гости - . общо 30 500 кв. м жилищна площ - а удобствата са последен писък на модата и лукса.

Новите собственици ще живеят на високи обороти с басейн с водопад, пещера, тенис и баскетболни игрища, както и частен спа център. Сред другите удобства на имота са залата за прожектиране на филми и винарната с 5 хил. бутилки отбрани вина.

Уолбърг заяви, че с;едващото място, на което планира да създаде ново луксозно имение за себе си и семейството си, е Лас  Вегас.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: