Двамата политици смятат, че НДСВ се завръща, за да даде баланс и стабилно управление

След като няколко години НДСВ беше във фризера, на тези избори партията се включва в надпреварата с нова стратегия - политици второ поколение. Евгений Генчев ни среща с Боряна Кътева, която е дъщеря на Олимпи Кътев - един от създателите на царската партия преди повече от 20 години.

Олимпи Кътев каза, че в политиката може да се види колко струва един човек.

Боряна Кътева е кандидат за депутат. Тя сподели, че опита й в политиката е в организационната част. Кътева разказа, че баща й й помага със съвети. Олимпи Катев подчерта че дъщеря му не трябва да се поддава на корупцията и да помни откъде е тръгнала. Кътева смята, че преди години е било чест човек да бъде депутат, а сега самата дума е дори обидна. Въпреки това тя е на мнение, че може да допринесе за промяна в положителна посока.

Олимпи Кътев си спомни моменти от миналото в Народното събрание. Той коментира и повторната поява на НДСВ в политиката. По негови думи партията се връща, за да „оправи нещата“. Дъщеря му е на мнение, че НДСВ е нужна на страната ни, за да даде баланс и да се продължи напред със стабилно правителство.

Олимпи Кътев сподели и своите спомени за Симеон Сакскобургготски.

Повече от разговора гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.