Пред съда той не е признал вината си

Оставиха за постоянно в ареста 19-годишния мъж от Видин, който преби и острига косата на бившата си приятелка, държейки я против волята ѝ дни наред. При влизане в съдебната зала младежът запази мълчание.

19-годишен заключи, преби и подстрига бившата си приятелка

Пред съда той е заявил, че съжалява и посочил, че иска по-лека мярка, като не се признал за виновен. Повдигнати са му две обвинения за незаконно лишаване от свобода на бившата му приятелка и неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие спрямо нея. Разследването по случая продължава, а близките на 22-годишната жена очакват справедлива присъда. 

Пребитата във Видин жена: Искаше да ме обеси с колан, накара ме да снимам вулгарни клипове

„Обвиняемият е задържан под стража, тъй като съдът прие, че са налице достатъчно доказателства,  от които към настоящия момент може да бъде направен обоснован извод, че деецът е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение", заяви Емил Младенов, заместник-районен прокурор. Той подчерта, че "с оглед начина и характера на извършване на деянието, и в изпитателен срок от друго извършено тежко престъпление, има реална опасност въпросният да се укрие и да извърши друго престъпление”.