Крауфорд разкрива много любопитен факт

Документална поредица за супермоделите показва звезди като Синди Крауфорд и Наоми Кеймбъл. Те споделят изключително лични неща от техния живот. Всяка разказва по какъв начин е била открита от агентите и за пътя, който е изминала, за да стигне до световното ниво.

Синди Крауфорд и Ранди Гербер събраха Холивуд на парти за Хелоуин

Крауфорд разкрива много любопитен факт - когато започва да се занимава с мода, за първия ѝ ангажимент са поискали да ѝ подстрижат косата. Тя отказва, но отива на снимките, където без нейно позволение са хванали косата ѝ и са я отрязали.

Синди добавя и че се срамува от интервю, което е дала преди 30 години, при Опра. Тя разказва, че тогава се е чувствала добре, но днес не би постъпила така. Причината е че тя отива със своят агент, стои през цялото време като обект, докато Опра задава въпроси към агента ѝ. Единственият път, когато Опра се обръща към нея е когато я моли да стане и да се завърти, за да я огледат. 

Наоми Кембъл е станала майка за втори път на 53 (ВИДЕО)

Наоми Кеймбъл пък открито говори за проблемите си с алкохола. Тя обяснява, че си е позволявала да прекалява с наркотици и алкохол, за да може да превъзмогне първо това, че е била отхвърлена – нямала е баща и стабилно семейство, и второ за да преживее смъртта на нейния много близък приятел Джани Версаче. Той е бил като баща за нея и по нейни думи наистина много трудно минава през този период. Това, което добавя е, че наркотиците и алкохола не са нещата, които ще те накарат да преминеш по-лесно през тези трагедии.

Редактор: Камена Георгиева