"В нашето съвремие има и много успешни жени, но каква е цената която плащат?"...

Тази вечер от 19:00 ч. в Театър „София" гледайте постановката „Тирамису" с участието на Лилия Маравиля, Снежана Макавеева, Лора Мутишева, Дария Симеонова, Силвия Петкова, Мила Банчева и Луиза Григорова. Пиесата, в която единствената мъжка роля е режисьорската, се фокусира върху 7 жени и техния вътрешен свят.

Режисьор е Николай Поляков, а самата пиеса е на още една жена – Йоанна Овшанко от Полша. Овшанко пристигна в България вчера и ще гледа българската постановка на „Тирамису".

 

Гостенките в „Здравей, България" наблегнаха на това, че спектакълът е модерно звучащ и изглеждащ. За героините си актрисите казаха, че те са успешни в живота, но със собствени болки и незадоволени копнежи.

„В работата си и като ходят на фитнес и партита са много уверени, много стилни, а всъщност реално са доста самотни и всяка си има някаква болка, която споделя само с публиката", каза Снежана Макавеева.

„Тирамису" на италиански означава „издърпай ме нагоре, изтегли ме, повдигни ме". Всяка една от жените в пиесата има нужда да се почувства приповдигната по някакъв начин.

„Общо взето става дума за пътя към успеха и че той наистина никак не е лесен. В нашето съвремие има и много успешни жени, но каква е цената която плащат? Хубавото на пиесата е, че тя е една много съкровена изповед на седем различни, успели жени. Всяка си позволява да каже какво й липсва в живота. Но най-хубавото е, че казва: Аз ще се справя, не ме съжалявайте, аз знам как да вървя напред. Има някакъв оптимизъм в цялата тази работа", сподели Лилия Маравиля.

Целият разговор с актрисите от новата постановка вижте във видеото.