Павлин Котев отива на училище преди седмица и това е последният път, когато баща му го е видял.

Павлин Котев е в неизвестност от една седмица. Близките му казват, че 17-годишното момче е труден характер. Расте без майка, защото тя е починала, и не се разбира с баща си.

Борислав Котев, бащата на Павлин, е притеснен, защото по думите му синът му ходи въоръжен. Класният ръководител на Павлин - Параскева Нечева - потвърди, че в края на 8-ми клас момчето е ходело с пистолет на училище, но отрече това да се е случвало след това.

 

Нечева каза, че в момента в училището няма психолог. Павлин е споделял с нея за своите неприятности и лични проблеми.

 

Противно на мнението на учителката, бащата на Павлин и негов приятел обясниха, че и до днес 17-годишното момче се разхожда с пистолет, както в училище, така и извън него.

 

Приятелят му, който пожела да остане анонимен, каза още, че Павлин е разказвал истории за това как е бил в Русия и там е бил прострелян, сам си е извадил патрона и се е зашил. Павлин също така е разказвал, че е убивал в Русия. Бащата на Павлин каза, че е говорил с психиатър за тези истории, които синът му разказва, но психиатрите са казали, че момчето не е в тежко състояние, няма тежко увреждане и затова ситуацията не е притеснителна.

 

Подробности за тревожната ситуация на Павлин и баща му, който се опитва да го намери, притеснен от факта, че синът му може да застрашава нечий живот – вижте във видеото.