Седмичен хороскоп на астролога Даниела Евстатиева...

Овен

През идните дни ще преуспявате. Успехът няма да е пряк резултат от усилията ви, а от факта, че сте напипали “златна жила”. Основното ви предимство пред околните е вашият бърз поглед върху обстановката. За ориниентиране в ситуацииите ви помага силното шесто чувство. Крайните дати от месец септември са подходящи за разисквания на стратегията по съвместни проекти в бизнеса или в личен план. Предстои да стартирате начинания с приятел, член на семейството или родственик.

Телец

Предстои изключително драматичен период. Всеки един от родените под знака ще го преживее по различен начин. Общото ще е осъзнатото търсене на причините за случващото се. Събитията ще са емоционално изчерпващи. Длъжни сте да обръщате по-голямо внимание на знаците на съдбата: обрати, болест, вести от хора, които от години не сте виждали. На 29 и 30 септември е възможно да преживеете емоционална среща. Обстоятелствата или хора ви провокират да вземете погрешно решение.

Близнаци

Настоявате, че взаимоотношенията с близките хора са най-важното за вас, а в същото време не им отделяте подобавящо се внимание. Време е нещата да се  променят. Възползвайте се от обстоятелсвата и разбира се, от по-спокойната обстановка до края на септември, за да приключите належащите финансови дела като имуществен въпрос, приключване на кредит, заем, разплащания. Явно е, че темата не ви  приятна, но се налага да я приключите. Използвайте за целта благоприятната атмосфера през дните от 25 до 28 септември.

Рак

Най-накрая и вие да се отпуснете, да помислите какво ви е потребно, за да посрещнете новия сезон и да стъкмите дългосрочната си програма. За всичко това ще намерите време от 24 до 27 септември. Важната за вас информация ще получавате при разговор, случайна среща или през интернет. През почивните дни ще сте склонни да прескачата от тема на тема, така че не оставяйте за тогава важнитете срещи, дългосрочните планове. Концентрирайте се върху едно нещо.

Лъв

Любовта е темата, която най-вече ви вълнува. Надявате се една връзка да получи развитие. За да се справите добре и с делничните задачи, постарайте се да не пренебрегвате чуждите потребности, да не надскачате възможностите си – физически или финансови. През последните три дни от периода ще става дума преди всичко за пътувания – вашите или на вашите близки.
 
Дева

Все така няма да им е лесно и леко на родените под знака. Ситуациите не се развиват според техните предвиждания. Хабят много енергия, а постигат малко. Основната причина за тези проблеми са нерешени въпроси от служебен или личен характер. Смятахте, че светът се върти около вас, а сега установявате друго. До края на септември звездните вибрации ви подтикват да направите избор. Запомнете, че не разполагате нито с кредит на доверие, нито с време, а още по-малко със свободни средства, за да повтаряте стари грешки.

Везни

Вие строите планове, проекти, възнамерявате да промените много неща в живота си и се питате от къде да започнете. трудно е, но се налага да се отстраните, за да наблюдавате и анализирате, а не да действате. Овладейте желанието си да ръководите, защото ще се сблъскате със съпротива от страна на обстоятелства или хора. На 25 и на 26 септември не прибързвайте със заключенията, особено ако са вързани със ситуации в интимната сфера.

Скорпион

Всичко онова, за което не ви стигнаха силите или времето през първата половина от месеца ще намери място в програмата ви за периода. Все още е валидна възможността да приключите отношения - делови или лични, които възпрепятстват дейността ви или ви създават напрежение. Освободете си време за обществена работа, за служебни ангажименти. В края на септември от вас очакват предложения. Потърсете съмишленици за проект, който смятате да реализирате в края на годината или в началото на 2013 година.

Стрелец

Преобразявате се емоционално и променяте поведението си ежедневно. Чувствате се силни и поради това сте толкова великодушни към грешките на околните. Вече сте се убедили, че разминаванията в мнения и виждания често са по-полезни, отколкото кухото единомислие. На 25 и на 26 септември се стремете да общувате повече, да опознавате непознатото. Все пак, покрай многото възможности не забравяйте да си дадете отдих. Направете го през почивните дни.
 
Козирог

Седмицата е в известен смисъл вододелна. Загърбвате предишни проблеми, докато сте отправили поглед към цели, много по-далечни от досегашните. Търсите варианти за приходи, търсите си работа, създавате условия за задълбочаването на нова връзка и всичко това през дните от 24 до 27 септември. Съветът към вас е да се допитвате до хората, на които сте гласували доверие. За 30 септември звездите ви подготвят изненада. Получавате предложение или покана от личност, която ви е задължена.

Водолей

Няма да ви остане и миг свободно време през седмицата. Не се надявайте да почивате или да мързелувате. Околните очакват от вас много и вие не трябва да ги разочаровате. На 25 и на 26 септември ще ви вълнуват предимно теми, свързани с вашето материалното и финансовото благополучие или това на вашето семейство. Не скъсявайте перспективата, а мислете за бъдещето. Последните два дни – 29 и 30 септември, дават простор на чувствата и предоставят възможности за задълбочаване на една скорошна връзка.  

Риби

Отново ще изплувате на повърхността. Чрез идеи или инициативи се преборвате с конкуренцията на работното място или в живота. Все пак, звездните обстоятелства загатват за евентуални проблеми поради несъобразителност. Не си превишавайте правата. Ба 27 и на 28 септември се отнасяйте с по-голямо доверие към думите на околните и да давайте вид, че се съмнявате почтеността на мотивите за техните действия.  

Астролог: Даниела Евстатиева

 

Хороскоп за целия месец септември - вижте тук.