От специализираните служби, следящи въздушния трафик, обявиха, че няма сведения за НЛО

Мистерия с НЛО в Денвър. Местен жител, пожелал анонимност, заснел летящия обект с любителската си камера и се обърнал към медиите. Човекът дори дал и времеви пояс, в който през няколко дни може да се види необяснимия феномен.


Екипът на СиЕнЕн, поел случая, останал изумен от точността на предоставените данни. Наистина по обедно време в небето над Денвър прелетяло НЛО.


Скоростта на обекта го прави неуловим с невъоръжено око, но съвременните дигитални камери позволяват виждането на феномена. От медията се обръщат към авиационния експерт Стив Кауел, който да обясни мистерията.


От специализираните служби, които следят въздушния трафик над Денвър излязоха с официална позиция, че на радарите не е регистрирана необичайна активност, няма сведения за НЛО.


За човекът, забелязал летящите обекти обаче, родният му град се е превърнал в площадка за тестови полети на неизвестни на широката общественост летателни апаратни. Дали става въпрос за военни изпитания или за извънземни обаче трудно може да се даде отговор.