Галапремиерата вече се състоя в Приключенския парк на Дисни в Калифорния

Две години след последния филм от хитовата кинопоредица „Карибски пирати”, продуцентът Джери Брукхаймър, режисьорът Гор Вербински и Джони Деп отново се събират за разчупващ жанра филмов проект – „Самотният рейнджър”.


Премиерата на филма у нас е следващата седмица в петък, а галапремиерата вече се състоя в Приключенския парк на Дисни в Калифорния.


За събитието създателите на „Самотният рейнджър” бяха разположили на червения килим специално изработения за продукцията парен локомотив. Машината, която заема важно място в сюжета на филма, е част от използвания внушителен реквизит.


„Самотният рейнджър” е заснет „на терен” без допълнителни компютърни ефекти. Филмът ще излезе у нас и на 4D. Повечето каскади в „Самотният рейнджър”  са изпълнени от самите актьори – Арми Хамър, Уилям Фичнър и Джони Деп, който дори счупи реброто си, падайки от един от седемте бели коня, които играят легендарния Силвър.


Джони Деп, който изгражда и се превъплъщава в образа на индианеца Тонто, стана любимец на кинозрителите като особняка Капитан Джак Спароу в „Карибски пирати”.

 

Още тази неделя Нова ще излъчи „Карибски пирати: Накрая на света”, а феновете на Джони Деп могат да спечелят и двоен билет за „Самотният рейнджър”  и оригинални награди от филма в играта ТУК.