Мира ще бъде директно атакувана заради тезата си, че участието й в шоуто е чиста саможертва

Темата за участието на семейство Радеви в Къщата, която дразни Съквартирантите от самото начало на пребиваването им, за първи път ще бъде дискутирана публично днес във VIP Brother. 

 

Мира ще бъде директно атакувана заради тезата си, че участието й в шоуто е чиста саможертва в името на младата двойка. Ваня Червенкова, която често споменава как е преборила смъртта, ще падне в жертва на опасната словесна престрелка, която тя и социоложката водят от първия миг, в който се срещнаха под покрива на BIG Brother. Двете жени, които се борят за функцията „майка“ на Къщата, за пореден път ще разменят тежки думи.  

 

И докато всички са съсредоточили вниманието си върху фамилия Радеви, Пламен продължава умело да плете мрежата си. От марионетка на зрителите той се превърна в най-изкусния кукловод в Къщата. Много скоро, уверен в симпатиите на певицата Йоана, Пламен ще стигне твърде далеч в опитите си да я манипулира и това ще му изиграе лоша шега. 

 

Какво ще бъде разрешението на оформилото се разделение в Къщата, докъде ще стигнат Ваня и Мира и дали Пламен ще проиграе доверието на Йоана, ще разберем тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.