Певицата представи албума си, в който пее на 16 различни езика

„Единството в света се крие в разнообразието и когато елементите се съчетават по определен начин. Тогава се достига хармонията, към която всички ние се стремим”, каза при гостуването си във „Всяка неделя” певицата Диана Дафова, която се завърна у нас след едногодишно отсъствие за да представи пред българските си почитатели новия си албум „Един свят в хармония”.

 

Той е изпят на 16 езика, а песента „Един свят” беше класирана на шесто място в Топ 100 на световната музика в САЩ и се задържа на тази позиция в продължение на 8 месеца. Дафова спечели статуетка за най-добър концерт на живо в първия Международен филмов фестивал на САЩ „Реми”.

 

Тя разказа подробности около концерта ѝ в известната като „Залата на Франк Синатра” – "Голдън Нъгет" в Лас Вегас. „Специално за моя спектакъл отвориха гримьорната на Синатра. Беше невероятно усещане. Аз попих цялата енергия”, споделя изпълнителката.

 

„Моят стил обединява много стилове и жанрове. Занимавам се с най-различни видове музика, може би в един момент узря необходимостта да ги съчетая. Тя обединява и култури и традиции от цял свят. Това съм аз”, каза Дафова.

 

Вижте цялото интервю с Диана Дафова във видеото.