Сред най-елегантно облечените дами на червения килим се отличиха само Кейт Бланшет и Кери Уошингтън

За наше огромно съжаление, модните ни очаквания не се оправдаха. Явно голяма част от винаги елегантните актриси са се подвели по идеята, че се оценяват единствено филмите и екранното им изпълнение и не са проявили старание в избора си на облекло за червения килим. Ето кои бяха едни от най-лошите тоалети, които видяхме на церемонията „Златен глобус”.


Както предвидихме, сред отличниците на червения килим са Кейт Бланшет, която смело заложи на елегантна черна дантелена рокля и Кери Уошингтън, облечена в бяла рокля, сполучливо очертаваща бременното й коремче.


Истинско разочарование от страна на Джулия Робъртс. Тя носеше подобие на черна рокля, наложена върху бяла риза, като критиците оприличаха актрисата на секретарка.


Сандра Бълок, от която очаквахме много повече, беше решила да избере рокля със съмнителна комбинация от цветове и нетипична дължина, очертаваща фигурата й като на делва. Двойка пишем и на Дрю Баримор. Бременната актриса приличаше на пролетна фея, но не в добрия смисъл. Дженифър Лорънс също предизвика смесени чувства у нас. Булчинска рокля, препасана с два черни колана, нито единият от които на място.