Максималните температури ще са между 7 и 12 градуса

В сряда у нас ще остане по-топло от обичайното въпреки облаците. Сутринта видимостта е намалена в Югоизточна България, а повече облаци има над западната половина от страната. В близките часове от запад облаците ще продължат да се увеличават и по-късно ще обхване цялата страна.

 

Следобед и привечер на места в Западна и Южна България ще превали дъжд. Ще духа слаб, а в източните райони до умерен южен вятър, който ще задържа температурите сравнително високи.

 

Сутрешните са от минус 6 градуса в Кнежа до плюс 9 в Благоевград и Сандански. Максималните стойности в Северозападна България ще са между 3 и 7 градуса, а в останалите райони - от 7 до 12.

 

Утре над южните и източните райони ще остане облачно със слаби превалявания от дъжд, а над северозападните облаците ще се разкъсват и намаляват. В петък и събота ще има променлива облачност без валежи. Ще духа до умерен югозападен вятър и температурите в някои места ще достигат 12-13 градуса. В неделя и понеделник на места отново ще превалява дъжд. Преносът на топъл въздух от юг ще продължи и ще остане топло за януари.

 

Пълната прогноза за времето вижте на Sinoptik.bg

 

Следете на живо пътната обстановка и атмосферните условия само на Kamerite.bg