На 22 март певицата представя песента и видеото към парчето "Няма"

Тази събота, 22 март, от 23.00 часа Белослава ще представи новата си песен и клипа към нея в Sofia Live Club. Това е втората композиция от предстоящия нов албум на певицата и се казва "Няма“

 

В нея отново времето има главна роля. Историята е посветена на онова бъдеще, в което нас вече няма да ни има и някак естествено разказаното в песента ни приканва и напомня да живеем всеки миг, да обичаме, споделяме, пътуваме и мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, а често друг път няма. 

 

Музиката на песента е с подчертано китарен звук, дело на Антони Рикев, който заедно с Белослава, е съавтор на "Няма“ и аранжор на композицията. Видеоклипът към парчето разкрива живота на една фантастична, модерна, смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. Втората серия от приказките за времето е заснета от фотографа Темелко Темелков.

 

Освен че ще видят красивата история, изпята и нарисувана чрез музика от Белослава, феновете ще имат удоволствието първи да чуят и още две съвсем нови композиции. Музикалните партньори на Белослава в този разказ за любовта ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев.