С парите ще се построи специализирана детска площадка за деца с увреждания

Светещи топки ще огреят началото на благотворителния концерт "Вярвам в теб!“ в подкрепа на децата с увреждания на 19 март, от 19.00 часа в зала 1 на НДК. 
 

Трупата на Нешка Робева, професор Илия Илиев, Веселин Маринов, Мариана Попова, Искрен Пецов, група "Конкурент”, Йоанна Драгнева, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Маги Джанаварова, Ники Манолов, Ева, вокална група "Щурче”, танцова формация "Танцувам не по-различно от теб“, училище за певци "D Stars“, Стефани Борисова, Кристиана Асенова, Галияна, Иво Танев и актьорът Славчо Пеев ще се раздадат за публиката в името на децата с увреждания. 

 

Националната кампания "Вярвам в теб!“ цели създаване на специализирана детска площадка, адаптирана и за деца с увреждания във Велико Търново. 

 

Повече от две години членовете на "Сдружение Азбукари“ проведоха над 60 инициативи, посветени на социалната интеграция. Стремежът им е да ангажират българското общество с подкрепа за социализирането на децата със специфични потребности, за насърчаване на благотворителността, за развитие на таланта на хлапетата и за подобряване достъпността на градската среда.