Маратонът стартира на 4 юни, когато ще се акцентира върху всички банди от Sofia Rocks

До 6 юли има малко повече от месец и Sofia Rocks ще се погрижи юни да бъде доволно запълнен с подгряващи събития, които да поддържат настроението преди стадион "Академик“. 

 

През юни софийското рок заведение Rock It става домакин на 4 събития. Музиката отново ще бъде специално избрана и гравитираща около 30 Seconds To Mars, The Offspring, Skillet, Mando Diao, Alcest и Ossy

Още по темата

 

Маратонът стартира на 4 юни, когато ще се акцентира върху всички банди от Sofia Rocks, след което историята ще се повтаря всяка седмица до края на месеца. 

 

На 11 юни нощта ще е посветена единствено на хедлайнърите The Offspring, за да се присетим за невероятната поп-пънк енергия на бандата и бунтарския й дух. 

 

На 19-и DJ Краси Москов (Z Rock) и DJ Тони (RockAtive, Sugar Djs) ще стартират в тандем The Best of Sofia Rocks, съчетано с горещи танци на пилон от момичетата на Sonya Pole Studio. 

 

На 26 юни българската банда Better Than Grey ще направи лайф с кавъри на Тhe Оffspring и други съвременни пънк банди. Освен с музика на бандите от тазгодишния лайн-ъп, от всяко събитие двама щастливци ще си тръгват с билет за невероятното шоу на 6 юли.